Proofmed Clinic

DE CE SA ALEGİ PROOFMED CLİNİC

La PROOFMED CLİNİC echipa noastra medicala ultraspecializata ofera o gama completa de servicii medicale adaptate fiecarui pacient in parte . Toate tratamentele si interventiile chirurgicale se fac sub stricta supravegere a medicilor si asistentilor medicali. PROOFMED CLİNİC înțelege nevoile dumneavoastră şi împreună vom alege cele mai favorabile decizii pentru dumneavoastră.Transplantul de păr reprezinta de cele mai multe ori refacerea psihologiei persoanei care suferă de alopecie. EXPERİENTA VASTA DE PESTE 10 ANİ !

Lucram cu cele mai bune spitale din TURCİA cu acreditare internațională Joint Commission International JCİ şi doctori specializati in toate domeniile.

CE BENEFİCİİ AM DACA FAC UN TRANSPLANT DE PAR İN İSTANBUL LA PROOFMED!

Cea mai experimentata echipa de transplant de par din TURCIA, operatiile fiind efectuate de chirurgi plasticieni specializati in tehnica FUE si membrii ISHRS ( International Society for Hair Restoration Surgery) • Consultatie pre si postoperatorie gratuita (atat online cat si la clinica) • Tratament cu PRP intraoperator inclus • Servicii all inclusive: 3 nopti de cazare la hotel + mic dejun, transportul la/de la clinica si aeroport • Medicatia postoperatorie asigurata

Cum beneficiez de o consultatie gratis?
CONTACTATI ECHIPA PROOFMED CLİNİC ŞI MAXIM INTR- O ORA UN CONSULTANT VA FI GATA SA VA AJUTE:
MOBIL SAU WHATSAPP : +90 530 580 32 78

CONSULTATİİ GRATUİTE

İnainte sa ajungeti la İstanbul pentru interventie , echipa noastra este mereu gata sa va sfatuiasca şi sa va dea informatii referitoare la cazul dumneavoastra. Nu trebuie decat sa trimiteti fotografii si intotdeauna vom fi pregatiti sa va ajutam. Colaborarea cu pacientii nu se termina odata cu incheierea interventiei medicale. Vom urmari in continuare cazul dumneavoastra cat timp este nevoie .Pentru informatii si programari nu ezitati sa ne contactati!